Kompetent podcast om kræftskandalen i Aarhus er en rejse i uhyrligheder

PODCAST:  Mangler du de små detaljer eller det store overblik over sagen om de nu mindst 293 syge kræftpatienter, som har ventet for længe på behandling på mave- og tarmkirurgisk afdeling på Aarhus Universitetshospital? Uanset hvad så er gennemsolid podcast med radio- og TV-vært Anna Ingrisch og overlæge Peter Nerstrøm et fortræffeligt sted at blive ført up to date.

Ny podcast-serie kaster redningskrans ud til forældre til børn med diagnoser

PODCAST: For forældre til børn med særlige udfordringer og psykiatriske diagnoser kan livet ofte være en ensom, hård og opslidende kamp. Ny podcastserie er lidt af en guldgrube af fagligt funderede gode råd til hurtigere hjælp og en bedre tilværelse for hele familien.

Podcastserie om drabstiltalt sosu-hjælper giver dygtig lokaljournalistik vinger

PODCAST: Retssagen mod en 60-årig kvindelig sosu-hjælper, som er tiltalt for et drab og syv drabsforsøg på plejecenter Tirsdalen i Randers, kører i disse dage ved retten i Randers. Det billige podcastmedie viser sin nytte, når lokale begivenheder viser sig også at være relevante for landets øvrige borgere.

Qvortrups nye podcast-serie er public service på ny måde

PODCAST: Lægens bord har for alvor skiftet medie. En flytning som har givet værten Peter Qvortrup Geisling mulighed for at tilføre ´Lægens Bord´ endnu flere public service-er fremragende public servicevitaminer.

Podcast om falsk læge, som narrede danske rigmænd, er en vild røverhistorie

PODCAST: En ny dansk podcastserie, som er produceret af netmagasinet Frihedsbrevet, er en spændende og velfortalt røverhistorie om, hvordan en tyrkisk tryllekunstner og alternativ behandler har narret danske investorer ved at udgive sig som læge og international forsker.

Skarp og usentimental podcast om poets eftermæle og spastiske handicap

PODCAST: Hvordan skulle din nekrolog lyde, hvis du selv kunne skrive den? spørger værten Lærke Kløvedal poeten og debattøren Casper Eric om i sin indsigtsfulde podcast ´Det Sidste Måltid´, hvori Casper Eric reflekterer over byrden ved at leve med sin diagnose cerebral parese i et moderne samfund, som kræver det perfekte.

Podcastserie fra Herlev og Gentofte Hospital savner mål og med

PODCAST: En podcastserie med navnet Vores Viden fra Herlev og Gentofte Hospital hævdes at handle om de to hospitalers forskning i sundhed, sygdom og behandling. Men her har ledelsen taget munden for fuld, for serien fremstår som en ufokuseret rodebutik.

Ny podcast: Dit indre ur afgør hvor effektiv medicinen er

PODCAST: Tidspunktet på døgnet, hvor man indtager sin medicin, bestemmer, hvor godt medicinen virker, fremgår det af netop udgivet interessant og troværdig podcast, der kalder på større forståelse af den cirkadiske medicin og betydningen af kroppens mange indre ure.

Prisbelønnet podcast afslører Danmarks overgreb på grønlandske piger og kvinder

PODCAST: Podcasten Spiralkampagnen om danske læger, som satte spiraler op i grønlandske kvinder og piger ned til 13 år, vandt Årets Fortælling ved Podcastprisen 2022, der blev uddelt 25. februar i København. En dansk læge, som selv har opsat tusindvis af spiralerne, kalder kampagnen for folkemord.

Podcast slår et vellykket slag for mikrobernes betydning for vores sundhed

PODCAST: En ny podcastserie kommer hele vejen rundt om vores liv med de trillioner af mikrober, som lever inden og udenpå os. Den meget personlige og oplevelsesbaserede tilgang til videnskabsformidling er med sin brede og underholdende tilgang til emnet et kompetent  bud på, hvordan videnskab også kan formidles.