Ny dokumentar om døende 21-årige Amalie forstår ikke egne begrænsninger

TV: Et nyt dokumentarprogram, der følger den unge terminalt syge Amalie Vilslevs sidste tid, inden hun dør på grund af sin lungesygdom, er kun til at blive i dårligt humør af. Selv om programmet er del af en serie, der ifølge TV2 skal appellere til et mere begejstret og mere engageret liv.

  • Oprettet den .

Ny TV-serie fra akutafdeling er et underspillet, men stærkt nødråb

DOKUMENTAR: På akutafdelingen på Slagelse Sygehus hører det til dagens orden, at det vælter ind med flere patienter, end man har plads og personale til. Konsekvenserne er ambulancer i kø, ventetider til stamafdelinger, patienter på gangene, time-outs og et akut-personale, der styrter rundt på gange og stuer for at redde liv. Det dokumenterer en stærk lille mini-serie fra en hæsblæsende akutafdeling.

  • Oprettet den .

Julefilm redder læger fra stress og udbrændthed til et bedre liv

JULEFILM: Læger er populære hovedpersoner i julefilm selvom vi ikke ser dem ikke på arbejde, men i stedet i hverdagen som stressede, ulykkelige mennesker, der ikke kan få livet til at hænge sammen indtil julen transformerer dem til lykkeligere mennesker med en bedre work-life-balance. En professor i sociologi og antropologi anbefaler at se julefilm for selv at få det bedre.

  • Oprettet den .

Dansk professor har star-quality i yderst seværdig TV2-serie om druk

TV: Professor og overlæge Filip Krag Knop fra Gentofte Hospital leder med stor faglighed og masser af humor fire kendte kvinder gennem fest- og drukaftner, inden de for åben skærm skal gennem et fireugers alkoholeksperiment.

  • Oprettet den .