DR-serie gør op med myten om at alkohol øger kunstnerens kreativitet

TV: Forfatter og journalist Jesper Stein kender om nogen selv til litteraturens og kunstverdens billeder af den lidende kunstner, der skaber sine værker på sprut, stoffer, smøger, angst og dæmoner. Hans samtaler i ny TV-serie med andre danske tidligere alkoholiserede kunstnere er vellykkede og overbevisende punkteringer af forestillingerne om rusen som kunstens store hjælper.

TV2-dokumentar giver rystende indblik i psykiatrien

TV: Hvis nogen efter at have set TV2’s  dokumentar 'Hold mig fast. Før jeg forsvinder' tænker: Hvordan fanden kan det stå  galt til i psykiatrien, er det mere end forståeligt. 23-årige Rebekka Elnegaard Wiedes forløb er fuldstændig miserabelt, slingrende og livsfarligt.

Dreng med Tourettes er på redningsmission i ny TV-serie

TV: Kan man leve et nogenlunde normalt liv, hvis man konstant kommer til at sige fornærmende og upassende ting? Det har TV2 Nord og Jonathan Christensen der har Tourettes Syndrom, undersøgt i charmerende og oplysende TV-serie.

Tak til TV2 for afsløring af hvordan tobaksindustrien pusher nikotin til børn og unge

TV: Andelen af børn og unge, der bruger røgfri nikotinprodukter, er eksploderet de seneste år i takt med, at tobaksindustrien i stigende grad betaler gratis eksklusive parties, events og unge influencere for at reklamere for andre unge. Alligevel fralægger tobaksindustrien sig ethvert ansvar i afslørende TV2-program.

Stefan kom op på at veje over 300 kilo for rullende kameraer

TV: En ny TV-2 dokumentar om den voldsomt overvægtige Stefan, 32, der spiste sig 200 kg tungere i junkfood, slik og cola og nu er i overhængende fare for at dø af fedme, er et ualmindeligt fint og anbefalelsesværdigt program om madmisbrug og tab af kontrol over sin vægt.