Vidunderlig film om en rejse ind i menneskers fælles bevidsthed

FILM: ´Umberto Ecos bibliotek´ er en vidunderlig film for bogelskere og nysgerrige sjæle, og samtidig er den en kras kritik af en samtid, hvor vi risikerer at miste fokus i den uendelige informationsmængde. En del af filmen handler om den menneskelige hukommelse, og hvordan vi husker.

Ny kampagne til at skaffe læger ligner lidt for meget et glansbilledeunivers

Kun hver tredje stilling i Region Sjælland for de praktiserende læger bliver besat, så nu skal ny landsdækkende kampagne med film, videoer og podcasts skaffe flere læger til regionen, hvor der mangler 50 læger. Men kampagnen bliver lidt for meget et glansbilledeunivers.

Sundhedsstyrelsens nye film om større lighed er en koncentreret appetitvækker

FILM: Sundhedsstyrelsen vil have de danske sundhedsprofessionelle til at organisere deres ydelser, så de i højere grad bliver tilgængelige og anvendelige, også for borgere med svagere sundhedskompetencer. En ny film forsøger at styrke medarbejderes og sundhedsorganisationers appetit på et mere retfærdigt sundhedsvæsen.

Filmfestival om psykisk sygdom

FILM: Vi skal turde tale åbent om psykisk sygdom, lyder budskabet fra Psykiatrien i Region Sjælland, der inviterer til filmfestival på Næstveds kulturnat 7. oktober. På festivalen vil blandt andre forfatter Peter Øvig Knudsen fortælle, hvorfor vi har brug for, at tabuet om psykisk sygdom bliver brudt.

Bodil Jørgensen i geniale og sjove videoer om at komme ud af sygesengen

VIDEOFILM: Bodil Jørgensen giver den gas som en på én gang både elskelig, men også meget gnaven og rapkæftet kvindelig patient, der ved Gud ikke magter at komme ud af sengen, i tre små film produceret af fysio- og ergoterapeuterne på Hvidovre Hospital sammen med sygehusets kommunikationsafdeling.