Musikalsk videokunst på Medicinsk Museion

UDSTILLING: Kan man se musik fremfor at høre den? Det mener man på Medicinsk Museion i København, hvor en ny udstilling sætter spørgsmålstegn ved vores traditionelle opfattelse af musik, der som udgangspunkt kategoriseres som noget, der skal høres.

  • Oprettet den .

Medicinsk Museion præsenterer overset kvindelig skizofren kunstner

UDSTILLING: Den paranoide, skizofrene danske kunstner Karoline Ebbesen blev først mange år efter sin død i 1936 indskrevet i den danske kunsthistorie. Medicinsk Museion giver nu mulighed for at få øjnene op for hendes talent og mangfoldige kunstneriske virke som led i festivalen "Golden Days" i de første uger af september måned. 

  • Oprettet den .

Ny udstilling skal heale og helbrede publikum

UDSTILLING: ”Oxytocin er som en gudinde, vi har glemt at dyrke”, siger kunstneren Ditte Ejlerskov, der er aktuel med ny soloudstilling på Nikolaj Kunsthal i København, som skal øge tilskuernes indhold af kærlighedshormonet oxytocin i blodet.

  • Oprettet den .

Fotoudstilling viser livet som ung og syg

UDSTILLING: Forhallen på Rigshospitalet lægger i disse dage vægge til en række billeder af unge i forskellige situationer;  En ung, der går på line højt oppe i en trætop, en gruppe unge, der står tæt sammen med armene om hinandens skuldre, og unge, der er i gang med kreative aktiviteter og samvær. 

  • Oprettet den .