Cheflæge: Forfatteren Glenn Bech udfordrer min autoritet

KULTUR-TEMPERATUR: Mads Nordahl Svendsen anbefaler skønlitterær forfatters indignerede manifest om klassesamfundet til sundhedspersonale: Vi er i en autoritetsposition, som vi skal blive mere opmærksomme på, mener cheflægen fraOnkologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital.

Hernings kulturtilbud overrumplede Karin Friis Bach

KULTUR-TEMPERATUR: Nogle gange kommer store kulturoplevelser til én, når man mindst venter det. Bare spørg den centrale sundhedspolitiker Karin Friis Bach fra Det Radikale Venstre. 

Anton Pottegård: Til forelæsninger op til jul sad jeg tit og lavede øreringe

KULTUR-TEMPERATUR: Tine Høegs roman Sult, der handler om infertilitet, har berørt mange læsere. Den har også afstedkommet helt konkrete forskningsprojekter, forklarer farmakologisk professor Anton Pottegård, der også er en hyppig forbruger af skønlitteratur.   

Kommunaldirektør Jonatan Schloss deler musiktips med sin voksne datter

KULTUR-TEMPERATUR: Danske musiknavne som Andreas Odbjerg og Ee Gee er i højrotation hos kommunaldirektøren i Egedal kommune, der også har været direktør for Frederiksberg Hospital, for Komponent og for Praktiserende Lægers Organisation. Han udveksler god musik med sin datter og har selv anbefalet hende R&B-sangerinden Kali Uchis.

Overlægernes formand: Jeg ville virkelig gerne kunne synge opera

KULTUR-TEMPERATUR: Overlægernes formand Susanne Wammen drømmer om at kunne synge opera. Men hun må nøjes med at gå i Operaen og se 'Tryllefløjten' i stedet. Det var til gengæld også en stor, og utraditionel, kulturoplevelse.