Sharon Stones familie hårdt ramt af covid-19

MEDIER: Hollywood-stjernen Sharon Stone, hvis nærmeste familie er enten døde eller syge af covid-19, fortæller i ny opsigtsvækkende video om, hvordan sygdommen har hærget hendes familie og allerede har taget livet af hendes bedstemor og gudmor, mens hendes søster og svoger lige nu kæmper for deres liv på hospitalet.

Det er en usminket og tydeligvist meget personligt berørt Sharon Stone, der således støtter kraftigt op om kolleger som for eksempel skuespilleren Tom Hanks, der sammen med andre amerikanske kulturpersonligheder i stigende grad er blevet aktive stemmer i den amerikanske kulturkamp for eller imod masker.

”Som mange af jer ved, har jeg tidligere skrevet om min søster, der var på hospitalet i et COVID-rum, og at hun har Lupus, og at hun kæmper for sit liv. Hvad jeg ikke fortalte er, at hendes mand Bruce også er i et COVID-rum i samme afdeling, hvor også han kæmper for sit liv, ” fortæller hun i en dybt gribende video, hvoraf det også fremgår, at hendes gudmor og bedstemor allerede er døde af COVID-19, og at søsteren har det meget dårligt.

Sharon Stones søster, Kelly, havde lupus, før hun blev diagnosticeret med COVID-19 og således immunkompromitteret og sårbar over for coronavirus. Kelly og hendes mand var derfor i selvvalgt karantæne derhjemme, og ifølge Sharon Stone gik hun kun ud for at gå på apoteket. At hun alligevel blev smittet, mistænker Sharon Stone måske kommer fra deres mor, som endnu ikke har kunnet opnå at blive testet:

"I Montana, hvor de bor, kan du ikke blive testet, medmindre du har symptomer, og herudover får du ikke dine testresultater før efter fem dage. Heller ikke de mennesker, som de (hendes søster og svoger, red.) har været i kontakt med, som for eksempel min mor, der har haft to hjerteanfald, fem stenter og en pacemaker i løbet af de seneste fem måneder, har kunnet få en test, fordi hun ikke havde symptomer. Også selvom hun kunne have været den kontakt uden symptomer, der gav dem COVID,” fortæller Sharon Stone i den næsten fire minutter lange video, hvori hun også kritiserer forholdene for de sundhedspersonaler, som behandler hendes søster og svoger:

”Sygeplejerskerne på hospitalet, der tager sig af dem, kan ikke blive testede, fordi de ikke har tests at teste dem med. Disse sygeplejersker risikerer deres liv og kan ikke testes. Og den stress, den belastning og den udmattelse, der udfolder sig på dette hospital, mødes med en demonstration omkring retsbygningen, hvor folk bærer våben og siger, at det er deres frihed ikke at skulle bære en maske,” siger hun og fortsætter:

”Når de siger, at der er test til alle, så lyver de. Folk dør og kæmper for deres liv, fordi der ikke er andet end løgne, Dette er situationen i vores land, hvor I, folk i midten af ​​vores landet, er i stor risiko for at dø af COVID”, anklager Stone, der ikke blot opfordrer til at bære maske, men også til at stemme på Joe Biden ved præsidentvalget:

"Det eneste, der vil ændre dette, er, hvis du stemmer. Og hvis du stemmer for Biden, og hvis du stemmer for Kamala Harris," opfordrer hun og uddyber:

”Med kvinder ved magten vil vi kæmpe for vores familier. Vi vil kæmpe for, at folk skal leve. Og vi vil kæmpe for, at folk bliver testet. Fordi de eneste lande, der har klaret COVID godt, er de lande, der har kvinder i ledelsen.”

Sharon Stone omtaler ikke præsident Donald Trump ved navn, men afslutter sin video med følgende salut:

” Vær venlig at stemme, og vær venlig - uanset hvad du gør - så stem ikke på en morder.”

Fra Twitter: