Oplev de genopståede helende haver på Bispebjerg Hospital

ARKITEKTUR: Bispebjerg Hospitals fredede haveanlæg er åbnet efter flere års restaurering, så nu kan patienter, medarbejdere, pårørende og andre borgere se frem til at kunne gå en tur på nyanlagte stier mellem blomstrende staudebede og ny plantede magnolietræer eller til at tage sig pause i et af de små helende haverum til eftertanke og svære samtaler.

  • Oprettet den .

Kæmpe skulptur af Olafur Eliasson skal byde velkommen i Gødstrup

SKULPTUR: Når patienter, pårørende og medarbejdere ankommer til det nyåbnede Regionshospitalet Gødstrup, vil de blive mødt af en cirkelformet spejlpavillion, Det lyttende spejl udført af den islandsk-danske kunstner Olafur Eliasson.

  • Oprettet den .

Regionsråd giver millioner til spektakulær pavillon

ARKITEKTUR: Med fem millioner kroner fra budgetforliget arbejder Region Midtjylland på at bygge et nyt, ikonisk refleksionsrum til Svend Wiig Hansens kunstværk Pietas, som skal opføres ved Regionshospitalet Gødstrup.

  • Oprettet den .

Steno-center i Herlev nomineret til international arkitekturpris

ARKITEKTUR: Det netop åbnede diabeteshospital i Herlev, Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC), er indstillet blandt 171 projekter fra 42 lande til at deltage i konkurrencen om at modtage en MIPIM pris, som er en af byggebranchens største anerkendelser.

  • Oprettet den .