Skip to main content

Stole af sten skal skabe ro og bevægelse på Universitetshospital Køge

SKULPTUR: Når det nye universitetshospital i Køge i 2026 slår dørene helt op, vil patienter, pårørende og Køges borgere blive budt velkommen af otte skulpturer i granit og marmor, der inviterer til både hvile, refleksion, leg, genoptræning og samtale.

Oplev de genopståede helende haver på Bispebjerg Hospital

ARKITEKTUR: Bispebjerg Hospitals fredede haveanlæg er åbnet efter flere års restaurering, så nu kan patienter, medarbejdere, pårørende og andre borgere se frem til at kunne gå en tur på nyanlagte stier mellem blomstrende staudebede og ny plantede magnolietræer eller til at tage sig pause i et af de små helende haverum til eftertanke og svære samtaler.

Kæmpe skulptur af Olafur Eliasson skal byde velkommen i Gødstrup

SKULPTUR: Når patienter, pårørende og medarbejdere ankommer til det nyåbnede Regionshospitalet Gødstrup, vil de blive mødt af en cirkelformet spejlpavillion, Det lyttende spejl udført af den islandsk-danske kunstner Olafur Eliasson.

Steno-center i Herlev nomineret til international arkitekturpris

ARKITEKTUR: Det netop åbnede diabeteshospital i Herlev, Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC), er indstillet blandt 171 projekter fra 42 lande til at deltage i konkurrencen om at modtage en MIPIM pris, som er en af byggebranchens største anerkendelser.